fredag 18. juli 2014

Tranformers Age of Extinction - kaos av en film?

Her er en teaser trailer til filmen der transformeren Lockdown er med.
Denne filmen begynner med dinosaurene som blir omgjort til metall, deretter switcher den til nåtid igjen og mange ganger i filmen så switcher den mellom forskjellige tidsrom(tydeligvis inspirert av Nolans film Memento)

Denne filmen har også fått inn nye skuespillere som overhode ikke passer i rollene, Mark Wahlberg som en vitenskapsmann. Jeg har fått sette i dette livet men noenganger ønsker jeg å viske ut minnet av å se Mark Wahlberg som vitenskapsmannen Cade Yeager, hans datter er spilt av Nicola Peltz som også var med i Avatar: The Last Airbender.
Datteren hans er glad i å feste og ta hånd om faren sin og date en fyr som er over 17 år som hun er og som kan Romeo og Juliet loven, et lovverk som sier at det er lov at ei 17 årng kan være sammen med en i 20 årene lovlig. Må påpeke at Michael Bay ville vise dette til hele verdens befolkning slik at folk kan date folk av yngre alder, under lavalderen. Spessielt i Texas.
Vennen til Cade Yeager er spilt av T.J. Miller fra tv serien Silicon Valley der han er akuratt den samme personen han spiller her, en hippie som kjører en fresh bil men ikke gjør stort av seg og han blir i filmen en stund før han fordufter.
Denne filmen har også med et ondt selskap(tatt rett ut fra RoboCop) som heter KSI, der både Josha Joyce er vitenskapsmannen spilt av Stanley Tucci og Kelsey Grammar som Harold Attinger, den korrupte CIA agenten som jobber med Lockdown den transformiske bounty hunteren.

Mange Transformere blir jaktet på og drept, blant annet Ledfoot. Etter det som skjedde i film nr 2, dette fører til at KSI bruker transformerne til å lage nye tranformere dette fører til at Megatron egentlig har kontroll over hele prosessen siden selskapet blir lurt til å tro at de har all kunnskapen om hendelsen, dette fører til at Megatron blir gjenfødt som en ny og forbedret transformer kalt Galvatron og er ute etter et frø som gjorde at dinosaurene ble drept på jorden og at nye tranformere ble født.

Dette fører til at Optimus slår seg sammen med dinobotsene, etter å ha lenge levd som en gammel truck i en kino før bragt til Cade Yeager sitt hus, så videre på landvegen og reunited med nye Autobots i gjengen, sammen slår de seg sammen og får frøet og dette fører til at Optimus forlater jorden siden han er sur på sine creators.
Og det var hele filmen.

Helheten:
- veldig dårlig musikk til actionscene
- får mye eksplosjoner
- utvannet storyline

Terningkast:
- 1

Skrevet av Emil Ziaie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar